Våra kunder

Här har vi samlat några av våra kunder. Vissa uppdrag är större och andra är mindre, men vi tar alla våra uppdrag på lika stort allvar och jobbar aktivt med att du som kund ska vara nöjd med vår service. Vår styrka ligger i att vi är ett litet familjärt bolag med korta beslutsvägar men stor kapacitet. Vi ser till att utbilda vår personal efter marknadens behov och har investerat i den utrustning som vi vet kan komma att behövas. I vårt nätverk har vi en otroligt bred kunskap och personer på stand-by för uppdrag som dyker upp med kort framförhållning, som det ofta blir i den här branschen. Det är det som gör oss unika inom fastighetsservice och varför våra kunder är nöjda. Här är några av våra samarbeten!
rikshem


RIKSHEM

Vi har samarbetat med Rikshem sedan deras etablering i Uppsala. Utöver våra uppdrag tar vi tillsammans med Rikshem ett socialt ansvar där vi anställer unga sommarjobbare som bor i de områden vi sköter om.

samhall


SAMHALL

Det är viktigt för oss med socialt ansvar, en del av vårt CSR-arbete är vårt samarbete med Samhall, ett otroligt viktigt företag – tycker vi.

sfv


STATENS FASTIGHETSVERK

Vi vårdar en hel del fastigheter på uppdrag av SFV. Vi har sedan 2012 haft förtroendet sköta större och mindre jobb på ex. Uppsala slott och trädgård. Det är vi som sköter all jourverksamhet här – då även våra kulturminnen kan drabbas av akuta besvär.

UFS_scener_Vinter_kopia kopia


ETT 60-TAL BRF:ER

Visste du att Uppsala är en av landets mest BRF-täta städer? Vi har i alla fall fått förtroende att vårda ett 60-tal av dessa.

akademiskahus


AKADEMISKA HUS

Vi har sedan 2004 ett bra samarbete med Akademiska hus med jour, yttre- och inre skötsel.


HEIMSTADEN

Fastighetsjour

Vi är riktigt nöjda med den service och kontakt som vi har med Upplands Fastighetsservice. Förutom trevligt bemötande har dom stor kundförståelse, stor kunskap om fastighetsskötsel och är serviceinriktade. Ingenting är omöjligt.
Bitte Larsson, BRF 22 GRIM
Upplands Fastighetsservice levererar sina tjänster med hög kvalitet och med kunden i fokus. Flexibilitet i kombination med en förståelse för vår verksamhet gör dem till en utmärkt samarbetspartner.
Peter Olausson, Rikshem AB
Hej! De två ”gubbarna” i vårt område är så trevliga mot alla, glada, jobbar så effektivt, de är helt enkelt föredömen för företaget! Jag kan ge mig till tals för många som bor i området! Ha det bra o jag hoppas innerligt för oss alla att de blir kvar länge!
Sven Knutsson, Boende på området Svartbäcksgården, Västergården, Karl-Johan och Södergården