En komplett lösning inom fastighetsskötsel!

Med många års erfarenhet och kunskap inom fastighetsservice kan du lita på att arbetet blir utfört med högsta kvalitet och effektivitet. Vi tar hand om din fastighet och ser till att allting fungerar som det ska. Med lokal förankring i Uppland arbetar vi nära kunden och har stort fokus på att vara serviceinriktade och tillmötesgående. När vi inleder samarbeten är det alltid kunden som bestämmer hur uppdraget ska utformas. Vi skräddarsyr en lösning som passar just dig.

Vi erbjuder yttre skötsel, inre skötsel, teknisk förvaltning, fastighetsjour.

Klicka på bilderna nedan för att läsa mer om våra olika arbetsområden

Vad tycker våra kunder?

Vi är riktigt nöjda med den service och kontakt som vi har med Upplands Fastighetsservice. Förutom trevligt bemötande har dom stor kundförståelse, stor kunskap om fastighetsskötsel och är serviceinriktade. Ingenting är omöjligt .
Bitte Larsson, BRF 22 GRIM
Upplands Fastighetsservice levererar sina tjänster med hög kvalitet och med kunden i fokus. Flexibilitet i kombination med en förståelse för vår verksamhet gör dem till en utmärkt samarbetspartner.
Peter Olausson, Rikshem AB
Hej! De två ”gubbarna” i vårt område är så trevliga mot alla, glada, jobbar så effektivt, de är helt enkelt föredömen för företaget! Jag kan ge mig till tals för många som bor i området! Ha det bra o jag hoppas innerligt för oss alla att de blir kvar länge!

Sven Knutsson, Boende området Svartbäcksgården, Västergården, Karl-Johan och Södergården
Kontakta oss nu

Är du i behov av fastighetsservice?

Skicka ett mail eller slå en signal så bokar vi gärna in ett möte så ni kan få höra mer om hur vi arbetar och vad som kan passa just er
Kontakta oss nu